TokioHotelRocks
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine.

+9
Marya.sweet-angel
sweet.bill.kiss
Gustav:XTh
billutza
EmoGirl
DaIeNuSh_ToKiO_HoTeL
TrafykantaDeViseInterzise
elenutza01thtom:x
IngerashNegruShyMorthal
13 participanți

In jos

Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine. Empty Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine.

Mesaj  IngerashNegruShyMorthal Dum Dec 20, 2009 3:28 pm

Incep eoh Very Happy ...ma num. Andreea..am 14 ani...imi plk` trupa d` muzik' tokio hotel..stilul emo bounce ....ji kam` atat deokamdatha Surprised
IngerashNegruShyMorthal
IngerashNegruShyMorthal
Admin

Data de inscriere : 18/12/2009
Varsta : 28

https://tokiohotelrocks.forumgratuit.ro

Sus In jos

Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine. Empty Re: Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine.

Mesaj  elenutza01thtom:x Dum Dec 20, 2009 5:16 pm

hy:x
ma numesc elena prieteni imi spun ella
am 12 ani,..
imi plc tokio hotel de 1 an sh' 2 luni:x
preferatul meu este Tom Kaulitz:x...
imi plc stilul emo
lol!

Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 27
Localizare : Jud. Tulcea...Com. Baia;)

Sus In jos

Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine. Empty Re: Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine.

Mesaj  TrafykantaDeViseInterzise Dum Dec 20, 2009 8:32 pm

saLLzZz:x EOH ma numesk LoOrRy ji prietenii imi zik ji LoOrRy ji YoAnNa[k ma numesk ji YoAnNa,LOGIK]:p ajea...am 14 anishori:X,adoul trupa th,stylu' emoh ji wrestlingul:X st. din botosani deki st crazy[cn jtie,cunoajte Twisted Evil ] mnoh km atat by3 lol!

Data de inscriere : 20/12/2009
Localizare : uNdEvA'n BaLkAnI

Sus In jos

Mesaj  DaIeNuSh_ToKiO_HoTeL Dum Dec 20, 2009 8:56 pm

SaLlL!!! Ma NuMeSk DaIaNA DaR PeIeTeNi IMi ZiC DyDy SaU DaE,Am 13 AnI,IuBeSc TrUpA De MuZiCa ToKiO HoTeL,PReFeRaTUl MEu E ToMmY I love you I love you I love you ,SuNt PuTiN CrAzY,ImI PlAce Sa GlUmEsC Cu PrIeTeNi Si AdOr WrEsTliNgUl I love you I love you SI CaM AtAt
DaIeNuSh_ToKiO_HoTeL
DaIeNuSh_ToKiO_HoTeL

Localizare : Pe AiCi, Pe AcoLo,NuP CoNtEaZa

Sus In jos

Mesaj  EmoGirl Lun Dec 28, 2009 10:25 pm

Sallz ma numesc Georgiana am 12 ani, sunt fana th shi evanescence si ador stilul emo
EmoGirl
EmoGirl

Data de inscriere : 28/12/2009

Sus In jos

Mesaj  billutza Mier Dec 30, 2009 1:00 pm

hallo eu sunt anca sau annky cum vreti...am 13 ani....si imi place trupa tokio hotel de aproape 2 ani...genurile de muzika adoptate de mine sunt rock-ul si pop-ul....preferatul meu din trupa este Billuu:X....si bineinteles ador stilul emo....[i] Wink Wink Wink Wink
billutza
billutza

Data de inscriere : 28/12/2009
Varsta : 27

Sus In jos

Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine. Empty Hi , sunt Seby.

Mesaj  Gustav:XTh Vin Ian 01, 2010 4:42 pm

Sunt Seby , verisorul billutzei , imi place TH , Gustav este senzational , el e preferatul meu.Imi place rockul , ascult si muzica usoara , de obicei ascult State of Trance.Am 13 ani , locuiesc in Iasi , si ma ocup cu scoala din pacate.Misto forumul , dar mai aduceti oameni afro afro afro

Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj  IngerashNegruShyMorthal Sam Ian 02, 2010 1:08 pm

ms Like a Star @ heaven
IngerashNegruShyMorthal
IngerashNegruShyMorthal
Admin

https://tokiohotelrocks.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  sweet.bill.kiss Sam Ian 02, 2010 9:29 pm

buna sunt ana am 15 ani si ii ador pe cei de la tokio hotel...mai ales bill I love you
sweet.bill.kiss
sweet.bill.kiss

Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 30
Localizare : leresti

Sus In jos

Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine. Empty Hello

Mesaj  Marya.sweet-angel Sam Ian 16, 2010 8:05 pm

Hello, Ce sa spun despre mine?...cine sunt sau de ce traiesc?sincer,nici eu nu stiu.Ceea ce simt e o scanteie in privire care ma indruma pe drumul intunecat al vietii.Am trecut prin ploi de lacrimi,am trecut prin rani de foc.Am trecut prin multe,dar totusi putine de ceea ce va urma.Continui sa cred ca totul e doar un scenariu.Ma las dusa de val,plutind in emotii si sentimente.Un glas dulce imi reda speranta sa merg mai departe.M-am trezit cu o pofta nebuna de viata.Mi-am dat seama ca eu traiesc ca sa iubesc.Vreau sa savurez fiecare secunda care se scurge prin clepsidra timpului.Vreau ating cele mai inalte culmi.Vreau sa fiu ceea ce mi-am propus sa fiu.Voi lupta sa-mi indeplinesc macar unul din sutele de vise pe care le am.As vrea sa ating o stea si sa m-agat de ea.N-am de gand sa ma ascund dupa un ranjet fals.Prefer sa raman asa cum sunt.Nu indraznii sa ma schimbi ca nu vei reusii. :)
Marya.sweet-angel
Marya.sweet-angel

Data de inscriere : 16/01/2010
Varsta : 29
Localizare : Petrila-Romania

Sus In jos

Mesaj  schwarze-schokolade Sam Ian 23, 2010 2:22 pm

[b]Hey Razz...c pot sa zic despre mn...:-?..well,ma numesc oana(defapt nu'i numele meu adevarat Razz )..am 15 ani si c sa zic,sunt fana th de cv ani xD...si aja mai p scurt!i so so love music <333
schwarze-schokolade
schwarze-schokolade

Data de inscriere : 23/01/2010

Sus In jos

Mesaj  sweet.ana.th Dum Ian 24, 2010 2:34 pm

hello! Very Happy ma numesc ana maria am 15 ani shi ador tokio hotel
mai ale il iubesck pe bill Razz tongue
sunt o fire vesela si prietenoasa
sweet.ana.th
sweet.ana.th

Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 30
Localizare : campulung-muscel

Sus In jos

Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine. Empty Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine.

Mesaj  EmEmz Mier Ian 27, 2010 10:36 am

BoOnah....
Poi ce sa Va zic d Mn???......
Ma num EmIlia[mi se spune miku sau emz,emy:d]...
am 14 anisHory;)
imI plAshe T.H I love you I love you stiulu emo.....sa vb p mess cu pr ji......
cam atat
EmEmz
EmEmz

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 29
Localizare : jud.vrancea-Focsani

Sus In jos

Mesaj  tomy Vin Ian 29, 2010 4:52 pm

hello numele meu e alexandra am 14 ani sunt fana th ..preferatul meu e tom kaulitz :X imi palce sa imi petrec majoriattea timpului cu prietenii sa rad sa cant si sa compun muzik am si o trupa..Razz:P:P....si...imi plk sa imi fac prietenii Very Happy

tomy

Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum