Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine.
+9
Marya.sweet-angel
sweet.bill.kiss
Gustav:XTh
billutza
EmoGirl
DaIeNuSh_ToKiO_HoTeL
TrafykantaDeViseInterzise
elenutza01thtom:x
IngerashNegruShyMorthal
13 participanți
Pagina 1 din 1
Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine.
Incep eoh ...ma num. Andreea..am 14 ani...imi plk` trupa d` muzik' tokio hotel..stilul emo ....ji kam` atat deokamdatha
Re: Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine.
hy:x
ma numesc elena prieteni imi spun ella
am 12 ani,..
imi plc tokio hotel de 1 an sh' 2 luni:x
preferatul meu este Tom Kaulitz:x...
imi plc stilul emo
ma numesc elena prieteni imi spun ella
am 12 ani,..
imi plc tokio hotel de 1 an sh' 2 luni:x
preferatul meu este Tom Kaulitz:x...
imi plc stilul emo
elenutza01thtom:x- Mesaje : 222
Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 27
Localizare : Jud. Tulcea...Com. Baia;)
Re: Aici toti membri isi vor face o scurta prezentare ca sa ne putem cunoaste mai bine.
saLLzZz:x EOH ma numesk LoOrRy ji prietenii imi zik ji LoOrRy ji YoAnNa[k ma numesk ji YoAnNa,LOGIK]:p ajea...am 14 anishori:X,adoul trupa th,stylu' emoh ji wrestlingul:X st. din botosani deki st crazy[cn jtie,cunoajte ] mnoh km atat by3
TrafykantaDeViseInterzise- Mesaje : 163
Data de inscriere : 20/12/2009
Localizare : uNdEvA'n BaLkAnI
SaLlL!!! Ma NuMeSk DaIaNA DaR PeIeTeNi IMi ZiC DyDy SaU DaE,Am 13 AnI,IuBeSc TrUpA De MuZiCa ToKiO HoTeL,PReFeRaTUl MEu E ToMmY ,SuNt PuTiN CrAzY,ImI PlAce Sa GlUmEsC Cu PrIeTeNi Si AdOr WrEsTliNgUl SI CaM AtAt
DaIeNuSh_ToKiO_HoTeL- Mesaje : 61
Data de inscriere : 18/12/2009
Varsta : 28
Localizare : Pe AiCi, Pe AcoLo,NuP CoNtEaZa
Sallz ma numesc Georgiana am 12 ani, sunt fana th shi evanescence si ador stilul emo
EmoGirl- Mesaje : 18
Data de inscriere : 28/12/2009
hallo eu sunt anca sau annky cum vreti...am 13 ani....si imi place trupa tokio hotel de aproape 2 ani...genurile de muzika adoptate de mine sunt rock-ul si pop-ul....preferatul meu din trupa este Billuu:X....si bineinteles ador stilul emo....[i]
billutza- Mesaje : 247
Data de inscriere : 28/12/2009
Varsta : 27
Hi , sunt Seby.
Sunt Seby , verisorul billutzei , imi place TH , Gustav este senzational , el e preferatul meu.Imi place rockul , ascult si muzica usoara , de obicei ascult State of Trance.Am 13 ani , locuiesc in Iasi , si ma ocup cu scoala din pacate.Misto forumul , dar mai aduceti oameni
Gustav:XTh- Mesaje : 72
Data de inscriere : 29/12/2009
Varsta : 28
Localizare : Iasi
buna sunt ana am 15 ani si ii ador pe cei de la tokio hotel...mai ales bill
sweet.bill.kiss- Mesaje : 8
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 30
Localizare : leresti
Hello
Hello, Ce sa spun despre mine?...cine sunt sau de ce traiesc?sincer,nici eu nu stiu.Ceea ce simt e o scanteie in privire care ma indruma pe drumul intunecat al vietii.Am trecut prin ploi de lacrimi,am trecut prin rani de foc.Am trecut prin multe,dar totusi putine de ceea ce va urma.Continui sa cred ca totul e doar un scenariu.Ma las dusa de val,plutind in emotii si sentimente.Un glas dulce imi reda speranta sa merg mai departe.M-am trezit cu o pofta nebuna de viata.Mi-am dat seama ca eu traiesc ca sa iubesc.Vreau sa savurez fiecare secunda care se scurge prin clepsidra timpului.Vreau ating cele mai inalte culmi.Vreau sa fiu ceea ce mi-am propus sa fiu.Voi lupta sa-mi indeplinesc macar unul din sutele de vise pe care le am.As vrea sa ating o stea si sa m-agat de ea.N-am de gand sa ma ascund dupa un ranjet fals.Prefer sa raman asa cum sunt.Nu indraznii sa ma schimbi ca nu vei reusii. :)
Marya.sweet-angel- Mesaje : 37
Data de inscriere : 16/01/2010
Varsta : 29
Localizare : Petrila-Romania
[b]Hey ...c pot sa zic despre mn...:-?..well,ma numesc oana(defapt nu'i numele meu adevarat )..am 15 ani si c sa zic,sunt fana th de cv ani xD...si aja mai p scurt!i so so love music <333
schwarze-schokolade- Mesaje : 4
Data de inscriere : 23/01/2010
hello! ma numesc ana maria am 15 ani shi ador tokio hotel
mai ale il iubesck pe bill
sunt o fire vesela si prietenoasa
mai ale il iubesck pe bill
sunt o fire vesela si prietenoasa
sweet.ana.th- Mesaje : 34
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 30
Localizare : campulung-muscel
BoOnah....
Poi ce sa Va zic d Mn???......
Ma num EmIlia[mi se spune miku sau emz,emy:d]...
am 14 anisHory;)
imI plAshe T.H stiulu emo.....sa vb p mess cu pr ji......
cam atat
Poi ce sa Va zic d Mn???......
Ma num EmIlia[mi se spune miku sau emz,emy:d]...
am 14 anisHory;)
imI plAshe T.H stiulu emo.....sa vb p mess cu pr ji......
cam atat
EmEmz- Mesaje : 6
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 29
Localizare : jud.vrancea-Focsani
hello numele meu e alexandra am 14 ani sunt fana th ..preferatul meu e tom kaulitz :X imi palce sa imi petrec majoriattea timpului cu prietenii sa rad sa cant si sa compun muzik am si o trupa..:P:P....si...imi plk sa imi fac prietenii
tomy- Mesaje : 21
Data de inscriere : 29/01/2010
Subiecte similare
» Aici vom pune poze cu Gustav. Mai vechi si mai noi,toate le gasiti aici!
» Aici vom pune poze cu Georg. Mai vechi si mai noi,toate le gasiti aici!
» Aveti vreo alta vedeta care va place? Intrati aici si spuneti-ne si noua.Puneti informatii,poze despre ea chiar aici.
» Aici faceti schimb de id-uri,adrese de hi5....
» ati vrea sa fiti unul dintre membri fam Kaulitz?....
» Aici vom pune poze cu Georg. Mai vechi si mai noi,toate le gasiti aici!
» Aveti vreo alta vedeta care va place? Intrati aici si spuneti-ne si noua.Puneti informatii,poze despre ea chiar aici.
» Aici faceti schimb de id-uri,adrese de hi5....
» ati vrea sa fiti unul dintre membri fam Kaulitz?....
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum