TokioHotelRocks
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Reactia lui Bill fata de aberatiile fanelor

2 participanți

In jos

Reactia lui Bill fata de aberatiile fanelor Empty Reactia lui Bill fata de aberatiile fanelor

Mesaj  Marya.sweet-angel Dum Ian 17, 2010 10:21 pm

"Baietii din TH mai intra cate o data in chat-uri si citesc mesajele de pe forumuri. Uite ce mesaj a scris BILL pe un forum nemtesc: Pot deja sa-mi imaginez ce veti gindi. Vedeti numele si va ginditi: inca unul care ne va f**e capul.. ok. Atunci nu cititi acest mesaj. Cum am ajuns pe acest site? Noi cunoashtem oameni care stau si ei pe forumuri, dar niciodata nu vor spune ca ne cunosc. De aceea nu-i ascultati pe cei ce spun ca ne cunosc. Prietenii nostri adevarati nu ar spune niciodata asta. Imi place ca vorbitzi despre noi si ca va spuneti parerile, dar oricum unii ajung prea departe.
Suntem si noi oameni, si avem si noi o viatza personala, care inseamna pentru noi foarte mult. Suntem tineri si profitam de timpul nostru, si primim placere de la asta. Am vazut aici ceva, si imi raminea doar sa inched ochii la asta.
Imi place ce fac acum, dar foarte des ma intreb de ce apar atitea birfe, intrebari: fantazii la tema , de exemplu, cum sarut sau cum sunt in pat?
Apar fotografii cu fete care, se presupune ca sunt prietenele mele, si toti incep sa-si bata joc de aceste fete, spun ca sunt urite si alte chestii. Asta nu e normal. Simplu primiti placere de la muzica noastra, concertele noastre si nu va jucatzi cu viatza noastra personala, caci toata treaba e cu Tokio Hotel, nu cu prietenele, familiile, prietenii, vecinii si fanii noshtri.
Nu va preocupati atit de mult, la noi totul e bine, traim visul nostru, si voi toti sunteti dovada ca avem dreptul sa o traim. Asta e prima si ultima data cand scriu aici. Vreau simplu sa ma eliberez si sa inteleg vreo cateva lucruri.
Cu un salut, BILL."
Marya.sweet-angel
Marya.sweet-angel

Data de inscriere : 16/01/2010
Varsta : 29
Localizare : Petrila-Romania

Sus In jos

Reactia lui Bill fata de aberatiile fanelor Empty Re: Reactia lui Bill fata de aberatiile fanelor

Mesaj  billutza Lun Ian 18, 2010 8:17 am

bhei deci e super....
asha billie ia atitudine cheers cheers Twisted Evil Twisted Evil
plashe...plashe.....
billutza
billutza

Data de inscriere : 28/12/2009
Varsta : 27

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: